Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
11
05
10
Wim Nieland
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Wim Nieland
Dossier: NEVI
Soort:

15 juni eerste NEVI Noord-Holland / Utrecht Golf-open

Als afsluiting van weer een bruisend verenigingsjaar organiseert het Kringbestuur van NEVI Noord-Holland/Utrecht een golftoernooi met een barbecue. U bent van harte uitgenodigd om het eerste NEVI Noord-Holland / Utrecht Golf-open op dinsdag 15 juni bij te wonen. Er wordt gespeeld op de Golfbaan in Spaarnwoude.

Tijdens deze golfmiddag/avond is er natuurlijk ruimte voor iedereen, zowel voor de ervaren als de onervaren golfer. Voor de golfers met weinig tot geen ervaring is er een golfclinic georganiseerd. Heeft u al enige ervaring? Dan kunt u de A- of B holes lopen. Geeft u dit bij uw aanmelding even aan.

Deelnemers die een eigen golfset hebben, kunnen hier uiteraard mee spelen. Voor deelnemers die geen eigen materiaal hebben bestaat de mogelijkheid om golfsets te huren, deze kunnen bij aanmelding bij de shop in de verhuur vanaf 15:30 uur worden opgehaald.

Dit netwerkevenement wordt afgesloten op een (hopelijk) zonnig terras met een heerlijke barbecue.

Programma
16:00 – 17:30 uur    Ontvangst met een drankje in de Waterkant en eventueel huren materiaal.
17:30 – 19:30 uur    Start golfclinic. Twee uur instructie waarin alle aspecten van het golfen aan bod komen. U kunt kiezen uit een longest drive contest op de drivin-grange of een pitch en putting contest op de oefengreens.
17:30 – 18:00 uur     Starttijden A- en B holes (wel golfervaring) Om de 10 minuten start men in groepjes van maximaal 4 personen vanaf hole 1A of 1B.
19:30 uur     Aanvang barbecue in de Waterkant. Tijdens de barbecue worden er twee grote bekers uitgereikt aan de Golfer of the year 2010 en aan het Golf-talent of the year 2010.

Kosten
Voor leden van NEVI kring Noord-Holland / Utrecht en bestuursleden van NEVI zijn er geen kosten aan dit netwerkevenement verbonden. Voor overigen wordt er € 75,- (all-in) in rekening gebracht.

Aanmelden
U kunt zich eenvoudig aanmelden via de NEVI-website

Locatie en routebeschrijving
GOLFBAAN Spaarnwoude
Het Hoge Land 2
1981 LT Velsen-Zuid
www.golfbaanspaarnwoude.nl

Wim Nieland
Door Wim Nieland
Wim Nieland is directeur publiek bij AevesBenefit; hét inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie, Detachering en Outsourcing. Kijk voor meer informatie op de website van AevesBenefit (AevesBenefit.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.