Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
03
14
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Redactie
Dossier: NEVI
Soort:

58 kandidaten voor 23 vacatures Ledenraad

NEVI heeft de periode van kandidaatstellen voor de nieuw op te richten Ledenraad afgesloten. In totaal hebben zich 58 kandidaten aangemeld verdeeld over de vijf kringen. Alle kringen zijn ruim vertegenwoordigd.

De Regionale Kiescommissies beoordelen momenteel alle kandidaatstellingen. Maandag 10 maart zijn de definitieve kandidatenlijsten online beschikbaar en ontvangen de NEVI Leden een mailing met daarin een korte kennismaking met alle kandidaten en de mogelijkheid online te stemmen.

NEVI heeft gekozen voor een nieuwe vorm van interactie met haar leden. In het verleden werd er via een traditionele ledenvergadering zeggenschap verkregen. In de nieuwe vorm vindt dit plaats via een ledenraad. De leden van de ledenraad worden gekozen door de verenigingsleden van NEVI. Medewerkers en NEVI-docenten zijn uitgesloten voor de verkiezing.

Reacties:

  • Marco van der Spek-Stikkelorum | 13-03-2014 om 09:55

    Mooie mix van kandidaten voor de kring/regio Noordwest Nederland. Goede mogelijkheden om uit 20 kandidaten er zes te kiezen die tezamen de kwaliteiten en/of aspecten: jong/oud, man/vrouw, publiek /privaat fysiek/sociaal/ specialistisch/generalistisch kunnen borgen. Ben zeer benieuwd en hoopvol dat de uitslag binnen de kring net zo evenwichtig zal worden. Hoop dat ik zelf deel uit mag gaan maken van de ledenraad vanuit de Kring Noordwest Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.