Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
23
02
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

Aanbesteding Center Parcs voor Prisma Food Retail

Prisma Food Retail zal voortaan de winkels in de vakantieparken van Center Parcs gaan bevoorraden. Het bedrijf had een aanbesteding uitgeschreven. waar Prisma als winnaar uit de bus rolde. Daarmee neemt Center Parcs na twintig jaar afscheid van Jumbo Supermarkten. Het gaat in totaal om tien foodstores in zowel Nederland als België. zo weer Distrifood Nieuwsblad.


Bij de keuze voor Prisma Food Retail is door Center Parcs niet gekeken naar de laagste inkoopprijs. zo laat inkoopmanager Jan Vugts weten in het Nieuwsblad. "We hebben gelet op de laagste integrale kostprijs. Prisma kon die bieden. omdat het bedrijf ook ondersteuning biedt en adviseert bij de assortimentsamenstelling. Bovendien zijn ze al ervaren in de recreatiesector. omdat men ook Attent Super op Vakantie als ??n van de formules heeft."

De deal heeft een waarde van ongeveer negen miljoen euro. De eerste taak voor Prisma is om het assortiment te optimaliseren. Zo moet er dertig procent van de producten worden geschrapt. Momenteel bestaat het assortiment uit ruim vierduizend artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.