Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
09
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Achtste Inkopers op de Golfbaan groot succes

Voor de achtste keer op rij was het evenement Inkopers op de Golfbaan weer een groot succes. 110 inkopers uit de private en publieke sector kwamen 14 september bij elkaar op de golfbaan van de Efteling. Marc Brugman en Hans Weusthof hadden het evenement, samen met hoofdsponsoren InkoopAcademie en InQuest, tot in de puntjes geregeld.

Netwerken stond deze dag centraal en begon al bij binnenkomst. Met een warme kop koffie en een Bossche bol in de hand deelden inkopers hun ervaringen. Niet alleen inkoop was hierbij een raakvlak, maar ook de passie voor de golfsport.

Texas Scramble
Na deze goede start, kregen de deelnemers met een Golf Vaardigheids Bewijs (GVB) een korte toelichting van het golfspel, namelijk Texas Scramble. Om geen tijd te verspillen, zijn de golffanaten direct de golfbaan opgegaan. Texas Scramble zorgde ervoor dat de vaart in het spel bleef en dat er genoeg tijd was om te netwerken met de andere deelnemers.

Ook beginnende golfers
Voor de beginnende golfers werd er door professionals van de Efteling een clinic gegeven. Hierbij leerden de deelnemers vlug de kneepjes van het putten, chippen en de full swing. Ongeveer dertig inkopers deden hieraan mee en tijdens het wedstrijdje op de par-3 baan bleken er zelfs nog wat talenten tussen te zitten.

Geslaagde dag
De geslaagde dag werd afgesloten door een netwerkborrel en bbq. Er zijn nieuwe contacten gelegd, kaartjes uitgewisseld en (inkoop-)ervaringen gedeeld. De scheidslijn tussen inkopers in de publieke en private sector is deze dag weer wat dunner geworden.

 

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Reacties:

  • "Inkopers op de Golfbaan 2015" Fotoverslag - InQuest - Inkoop Logistiek Operations InQuest – Inkoop Logistiek Operations | 19-09-2015 om 19:05

    […] Tijdens inkopers op de golfbaan hebben de aanwezige inkopers van Nederland en België kunnen ervaren hoe het is om te  genieten van de ontspannen sfeer en natuur, de vele netwerk mogelijkheden en de vele vriendschappen die er onderhouden en aangegaan worden. De reacties afgelopen week waren ook zeer positief, zie ook het verslag op inkoperscafe “Achtste Inkopers op de Golfbaan, groot succes” […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.