Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
05
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Adjust gaat internationaal samenwerken

Adjust gaat internationaal samenwerken

Inkoopadviesbureau Adjust gaat een samenwerking aan met inkoopspecialisten in de Verenigde Staten, Duitsland en China. Het gaat om de bedrijven Paladin Associates, Soucing on Demand en Tactica. Ieder lid zal de Sourcing en Procurement services in het eigen land blijven uitvoeren, maar onder de naam The Global Sourcing Alliance zullen zij ook samenwerken om hun services internationaal aan te kunnen bieden bij klanten in Europa de Verenigde Staten en Azië.

Adjust verwacht dat de kennis van het bureau, op het gebied van Supply Chain, Sourcing en Procurement, zal groeien door de samenwerking. Wereldwijde marktinformatie is binnen handbereik en ook Sourcing consultants zijn makkelijker te benaderen. Ook ziet het adviesbureau dat de ‘Procurement benchmarks’ en wereldwijde Sourcing mogelijkheden zullen toenemen.

De partners van de Global Sourcing Alliance willen de lokale klant, die internationaal wil inkopen, beter bedienen. Door de internationale connecties krijgen de partners een beter overzicht van de internationale prijsverschillen. Ook kunnen aanbestedingen in de verschillende markten onderzocht worden, om op deze manier meerwaarde te creëren.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.