Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
22
11
18
Jon Jonoski
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jon Jonoski
Dossier: Inkopers-Cafe.nl
Soort:

Adjust in top 100 FD Gazellen

Adjust in top 100 FD Gazellen

Adjust Consulting heeft de top 100 van de FD Gazellenlijst 2018 bereikt. De premium partner van AanbestedingsCafé en InkopersCafé staat op een mooie 47ste plek en hoort daarmee tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De bovenste plek wordt bezet door de Brabantse detacheerder Werken in de Kempen.

De prestatie van Adjust is des te knapper doordat het Financieel Dagblad voor de 15de editie van haar Gazellen lijst “de strengste selectiecriteria ooit” hanteerde. Sinds dit jaar weegt de zakelijke krant niet alleen omzetgroei mee, maar kijkt het ook naar de winstgevendheid en de toename van het aantal werknemers (gemeten in fte’s).

Rangschikking
Adjust kreeg van het FD in totaal 1624 punten. De krant rangschikt de 680 Gazellen op basis van hun omzetstijging, relatieve werknemersgroei en winstmarge, waarna het in alle drie categorieën punten verdeelt op basis van hun rangschikking. Het hoogstgeplaatste bedrijf krijgt 680 punten, het daaropvolgende 679, enzovoort. Werken in de Kempen won met een puntentotaal van 1956.

Winstgevend
Bedrijven komen in aanmerking voor de Gazelle lijst 2018 wanneer zij in de voorbije drie boekjaren hun omzet minstens 20% verhoogd hebben, waarbij de ondergrens voor de omzet in het eerste meetjaar 250.000 euro moest zijn. In voorgaande jaren bedroeg de ondergrens 100.000 euro. Ook moeten de Gazelles in 2017 winstgevend zijn geweest.

Jon Jonoski
Door Jon Jonoski
Jon Jonoski is een enthousiaste journalist die zich graag verdiept in de wereld van inkoop en aanbestedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.