Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
27
10
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Aeves is opnieuw een FD Gazelle

Aeves is opnieuw een FD Gazelle

Aeves behoort voor het tweede jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 10 november ontvangt Aeves in Amsterdam een FD Gazellen award voor bedrijven in de provincie Noord-Holland.

Het hoofdcriterium voor de prijs is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Deze dient ononderbroken te zijn en in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal 100.000 euro.

“Aeves laat met deze hernieuwde nominatie zien zijn groei te hebben voortgezet”, stelt Sherief Abdalla, Managing Partner van Aeves. “In 2014 hebben we onze marktpositie verder uitgebreid in de Consultancymarkt, Executive Search en Interim Management/Detachering in de vakgebieden Inkoop, Sales en Marketing.”

In totaal hebben 490 bedrijven in heel Nederland in 2015 een (regionale) FD Gazellen award gewonnen. Op 12 november worden de winnaars uit Noord-Holland bekend gemaakt . Op donderdag 10 december 2015 vindt de FD Gazellen Finale plaats. Dan reikt het FD ook de Gouden FD Gazellen uit.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Reacties:

  • Peter de Boer | 27-10-2015 om 15:25

    De omzet zegt me niet zoveel, de winst is veel interessanter. Al stijgt de omzet jaarlijks met 100%, dat wil nog steeds niet zeggen dat het een gezond en rendabel bedrijf is. Niettemin is het een knap resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.