Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
12
14
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Aeves is het snelst groeiende bedrijf

Consultancy- en interimbureau Aeves is, met een omzetgroei van 1945 procent, de snelst groeiende organisatie van Nederland. Op 13 november nam mede-oprichter Sherief Abdalla al de FD Gouden Gazelle van Noord-Holland in ontvangst, maar nu heeft Aeves ook de landelijke award binnengesleept.

Bij de FD Gazelle Awards worden bedrijven in het zonnetje gezet, die in drie jaar tijd een snelle groei hebben doorgemaakt. Aeves is sinds 2012 actief in Consultancy, Executive Search en Interim Management / Detachering in de drie commerciële vakgebieden: Inkoop, Sales en Marketing.

Positief verrast
InkopersCafe.nl vroeg Sherief Abdalla naar de eerste reactie: “We zijn positief verrast dat we zijn uitgeroepen als snelst groeiend bedrijf van Nederland. We hadden al de Gouden Gazelle gewonnen van de regio Noord-Holland. Dit is wel de grootste regio, met de meeste inschrijvingen, dus het is logisch dat we ook hoog eindigen in heel Nederland, maar de award winnen is toch een verrassing. Het is gaaf om zo’n bevestiging te mogen krijgen.”

Vol energie
De omzetgroei was een verbazingwekkende 1945 procent. Dit roept de vraag op: hoe heeft Aeves dit voor elkaar gekregen? “We hebben deze groei kunnen bereiken, omdat we klein zijn begonnen en steeds breder zijn geworden. Van Executive Search, naar de combinatie met Consultancy en Interim / Detachering. We onderscheiden ons op het punt dat we echt plezier in het werk hebben en dat stralen we ook uit naar onze klanten. De lol die we hebben in het bedrijf zorgt voor energie, ontwikkeling en creativiteit. We willen een kwalitatief A-adviesbureau zijn, maar wel met een knipoog. Hiernaast streven we continu naar een omgeving waarin medewerkers en kandidaten zich kunnen ontwikkelen. Dat is onze kracht”, aldus Abdalla.

Grote plannen
Deze prestatie lijkt niet te evenaren, toch heeft Aeves grote plannen voor de toekomst. Abdalla licht toe: “Dit jaar gaan we de omzet verdubbelen t.o.v. 2013. De doelstelling is om voor 2020 een omzet te hebben van 25 miljoen. Om dit te kunnen behalen, willen we in disciplines verbreden. We gaan ons bijvoorbeeld ook op engineering richten, oftewel technisch personeel. Een belangrijk aandachtspunt is wel dat we van elke discipline veel kennis in huis willen hebben. Als dit niet zo is, beginnen we er ook niet aan. We laten ons niet dwingen door de doelstelling.”

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Gerelateerde berichten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.