Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
02
12
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Rosa de Buisonjé
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Aeves verwelkomt inkoopexperts

Dienstverlener Aeves start 2012 met twee nieuwe experts; Wim Nieland en Sherief Abdalla zitten sinds deze maand in het Aeves-team. Beide heren hebben samen zo’n twintig jaar ervaring in de inkoopsector.

Wim Nieland komt rechtstreeks van het inkoopadviesbureau ADC, waar hij eindverantwoordelijke was voor alle activiteiten bij de overheid. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor de detachering van inkoopprofessionals bij DPA Supply Chain. Bij Aeves is Nieland directeur Publiek. De nieuwe baan combineert hij met zijn bezigheden als NEVI-bestuurslid.

Managing partner
De nieuwe managing partner van Aeves is Sherief Abdalla, een bekend gezicht bij DPA Supply Chain. Hij heeft 6,5 jaar van zijn carrière doorgebracht bij deze inkooporganisatie. In het begin was hij eindverantwoordelijke voor de commercie en later algemeen directeur. Zijn ervaring in sales maakte de overgang naar managing partner van Aeves een logische zet.

Verwachtingen
Peter van der Vloed, oprichter van Aeves, is positief over de komst van Nieland en Abdalla. “Hiermee wordt de basis gelegd voor verdere groei en het uitbreiden van ons portfolio en onze dienstverlening.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.