Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
11
14
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
1
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Economie
Soort:

Aeves wint FD Gouden Gazelle

Aeves heeft de FD Gouden Gazelle voor de provincie Noord-Holland en Flevoland gewonnen. Dit jaar reikt Het Financieele Dagblad voor het elfde jaar de Gazellen uit aan de snelste groeiers van Nederland. Alle bedrijven die over de boekjaren 2011, 2012 en 2013 een onafgebroken groei van ten minste 20% lieten zien, mogen zich FD Gazelle noemen. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie en per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Aeves won in de categorie kleine bedrijven (omzet tot € 2 miljoen). Aeves versloeg daarmee 45 andere bedrijven in de wedstrijd en is een specialist op het gebied van Consultancy, Executive Search en Interim Management gericht op de commerciële disciplines binnen organisaties: Inkoop, sales en marketing.

Trots op prestatie
Bij de uitreiking van de regionale FD Gazelle Awards in Amsterdam nam medeoprichter Sherief Abdalla de Gouden Gazelle trots in ontvangst. “We hebben een uitzonderlijke groei doorgemaakt in de eerste drie jaar van ons bestaan. Ik zie deze award dan ook als een erkenning voor onze organisatie: onze visie, strategie en de passie en energie van ons team.” Door de winst in de grootste provincie dingt Aeves mee naar de prijs voor de allersnelste groeier van Nederland. Deze wordt op 1 december uitgereikt in Den Haag.

Grote ambities
Aeves heeft de zich de afgelopen jaren vooral gericht op inkoop, vanuit het idee dat de focus op een niche onderscheidend maakt. De komende jaren wil het bedrijf ook de sales- en marketingkant op.
“We geloven heilig in de integratie van sales, marketing en inkoop”, stelt Abdalla. Het bedrijf had in 2013 een omzet van € 2,9 miljoen, maar heeft de ambities te groeien tot € 25 miljoen in 2020. “De inkoopmarkt is niet groot genoeg voor deze volumes. Dat kan alleen als je gaat verbreden, dat gaan we dan ook doen.”

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Reacties:

  • Anoniem | 20-11-2014 om 20:59

    Da’s een uitmuntende prestatie mannen van AEVES! Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.