Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
11
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Economie
Soort:

AevesBenefit, Adjust en Negometrix zijn FD gazellen 2017

AevesBenefit, Adjust en Negometrix hebben een FD Gazelle in ontvangst mogen nemen voor de titel snelgroeiend bedrijf van Nederland. In de categorie middelgrote bedrijven in west Nederland staat AevesBenefit op nummer 5. Adjust valt onder kleine bedrijven, en kwam dit jaar terecht op nummer 72. Negometrix valt onder de kleine bedrijven van oost Nederland en heeft nummer 98 veroverd.

Het economisch herstel tekent zich af in het aantal snelgroeiende bedrijven in Nederland. Het aantal was nog niet eerder zo hoog, schrijft het FD. De ranglijst telt maar liefst 754 snelle groeiers. Dat zijn er 127 meer dan in 2016 en maar liefst 264 meer dan in 2015. De groeibedrijven zijn met name te vinden in de zakelijke dienstverlening, de IT en internethandel.

Organisch groeien
Bijna alle snelgroeiende ondernemingen behaalden de groei op organische wijze, dus zonder effecten van overnames. De FD Gazellen profiteren van aangetrokken afzetmarkten, maar zijn ook succesvol dankzij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten en het verkennen van nieuwe marktgebieden.

FD Gazelle
Om onder de noemer ‘FD Gazelle’ te vallen moet het bedrijf de afgelopen drie jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid en het laatste jaar winstgevend afgesloten hebben.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.