Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
11
17
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Alex Couperus en Merel Plante starten inkoopadviesbureau Grippr

Nederland is een nieuw inkoopadviesbureau rijker. Alex Couperus en Merel Plante hebben Grippr gelanceerd, een inkoopadviesbureau dat zich met name focust op digitalisering en automatisering van (delen) van de inkoopcyclus. Daarnaast biedt Grippr ‘Procurement-as-a-Service’, waardoor klanten deelgebieden van inkoop kunnen outsourcen.

“Met name in het middenbedrijf gebeurt nog heel veel met de hand. Dezelfde informatie moet vaak in diverse systemen en spreadsheets worden ingevoerd. Daar is nog een wereld te winnen”, vertelt Couperus. “We helpen bedrijven eerst de zaak in eigen huis op orde te brengen door mensen te leveren voor het uitvoeren en verbeteren van deelprocessen. Daarbij kijken we welke innovatieve cloud-oplossingen ondersteuning kunnen bieden. Als dat lekker draait, dan kan de klant de volgende stap zetten: het compleet buiten de deur doen van dat specifieke deelproces, maar met een eigen online portal voor controle en monitoring.”

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.