Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
07
10
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossiers: Inkoop, Personalia
Soort:

Alex Couperus verlaat Insinc

Alex Couperus, voormalig eigenaar van Insinc, heeft het inkoopadviesbureau verlaten. In 2003 heeft hij het bureau opgericht met Geert de Ruijter. “Na 12 jaar bouwen aan Insinc gaat het kriebelen om iets anders op te pakken. Geert wilde graag de aandelen overnemen, dus het was een win-winsituatie”, vertelt Couperus.

Couperus gaat de inkoopwereld niet verlaten. Waar hij precies terecht komt, wil hij echter nog niet naar buiten brengen, maar hij heeft wel een nieuwe plek gevonden. Was dit dan ook de reden dat hij is vertrokken bij Insinc? “Nee totaal niet. Ik was al een tijd bezig om weg te gaan bij Insinc en wilde eigenlijk even drie maanden niets doen. Toen is mij aangeboden om inkoop op te zetten bij een vooraanstaand mediabedrijf. Dit lag echter niet in de planning.”

De relatie met Insinc en De Ruijter staat nog wel als een huis. “Ik ben nog wel als adviseur bij Insinc betrokken. De klus die ik op dit moment met veel plezier uitvoer, loopt ook via Insinc”, aldus Couperus.

 

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.