Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
05
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Column
Soort:

'Bedrijven smachten naar forecastingsoftware en betere supply chain managem

Volgens marktonderzoeker MarketCap is er bij bedrijven een grote behoefte aan forecastingsoftware. maar daarnaast is er ook dringend behoefte aan betere supply chain management software. Het zijn vooral de grotere organisaties die zeggen betere software te willen om goederen te kunnen monitoren.


Bedrijven hebben een grote behoefte aan forecastingsoftware en beter supply chain management software. Dat blijkt uit een onderzoek van MarketCap. dat stelt dat het vooral grotere organisaties zijn die betere software willen om goederen te monitoren.

MarketCap ondervroeg personen die werkzaam zijn binnen het algemeen en logistiek management. Daarvan gaf 75 procent aan dat zij niet tevreden is met de software die zij nu gebruikt voor voorspellingen.

Ongeveer vijftig procent van de respondenten gaf te kennen dat het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn niet de benodigde oplossingen heeft om goederen te volgen in de supply chain. Slechts eenderde van de categorie organisaties met 500 of meer fulltime medewerkers heeft deze oplossingen wel. Hierdoor ontbreekt zicht op de supply chain.

Over de automatisering van hun werkgever zijn de respondenten niettemin tevreden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.