Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
03
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Eline van den Broek
Dossier: Inkoopboeken
Soort:

Berenschot publiceert boek over Value Sourcing

Toeleveranciers en uitbesteders worden voortdurend gestimuleerd om hun prestaties te verbeteren en risico’s te minimaliseren. ‘Value sourcing’ maakt de eisen van uitbesteders en de capaciteiten van de toeleveranciers duidelijk en inzichtelijk. Dat staat beschreven in het boek ‘Value Sourcing, Sourcing Value’ dat managementadvies-bureau Berenschot onlangs heeft gepubliceerd. Het boek werd deze week overhandigd aan minister Van der Hoeven van Economische Zaken.

De publicatie is bestaat uit twee delen. Het eerste deel zet uiteen wat value sourcing is. De methodiek is  ontwikkeld op basis van best practices van succesvolle Nederlandse organisaties. Het tweede deel licht de praktische inzetbaarheid van de methodiek toe.

Berenschot heeft het boek geschreven in opdracht van Point-One, een strategisch innovatieprogramma voor nano-elektronica, embedded systemen en mechatronica. Dat programma heeft als doel om de prestaties van het midden- en kleinbedrijf in de toeleveringsindustrie structureel te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.