Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Bert Timmer benoemd tot directeur Inkoop en Logistiek bij Promundo

Bert Timmer is per oktober de nieuwe directeur Inkoop en Logistiek bij advies- en management bureau Promundo. Dat maakte Promundo vandaag bekend.


Naast zijn functie als directeur Inkoop en Logistiek zal Timmer tevens als senior consultant en interim manager de klanten van het bedrijf bijstaan.

Promundo zegt met Timmer een zwaargewicht te hebben binnengehaald die wordt gezien als expert op het gebied van procurement. Timmer was tot voor kort directeur van het adviesbureau Corgwell Procurement en directeur eigenaar van adviesbureau ECA International. Daarnaast was hij in het verleden voorzitter van de kenrgroep EP-NL van NEVI. waarvan hij nog steeds lid is. In een persbericht omschrijft Timmer zijn missie als “het overbrengen van het belang van inkoop en logistiek als integraal onderdeel van elke bedrijfsstrategie”.

De instelling van de functie directeur Inkoop en Logistiek betekent een uitbreiding van Promundo’s management. Volgens Promundo was dat nodig door de groei in het aantal klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.