Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
27
05
10
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Onderzoek
Soort:

Best of Supply Chain 2010: Laatste kans op een E-reader!

Het best of supply chain onderzoek van DPA gaat de laatste fase is. Uiterlijk tot maandag 31 mei kunt u deelnemen aan het onderzoek, dat in kaart brengt hoe professioneel de interne keten is georganiseerd, hoe de status quo zich verhoudt tot die van andere organisaties en waar kansen voor verbetering liggen.

Op de speciale website www.bosc.nu is het onderzoek te vinden.

Voor alle respondenten die de vragenlijst compleet hebben ingevuld worden Summer events georgani-seerd waarbij in een informele en sportieve sfeer op het strand de eerste resultaten besproken worden. Daarnaast hebben alle respondenten gratis toegang tot het Best of Supply chain congres op 9 september a.s.. Tijdens dit congres wordt het boek met de onderzoeksresultaten gepresenteerd. Daarnaast zullen diverse sprekers een relatie leggen tussen de onderzoeksresultaten en hun eigen praktijk.

Uw laatste kans
Nu al kan geconcludeerd worden dat het Best of Supply Chain onderzoek een groot succes is, er zijn inmiddels meer dan 200 aanmeldingen en de uitkomsten zijn veelbelovend. Uiteraard wordt er naar zo veel mogelijk respondenten gestreefd, zodat het onderzoek voldoende representatief wordt. Ga naar www.bosc.nu en meld u aan om aan het onderzoek deel te nemen.

Onder de deelnemers van het onderzoek worden vijf e-readers verloot!

Let op deelname aan het onderzoek is mogelijk tot en met maandag 31 mei, na deze datum sluit de vragenlijst zodat gestart kan worden met de definitieve analyse van de respons.

Onderzoeken te downloaden

In 2008 organiseerde DPA Supply Chain voor het eerst het onderzoek Best of Supply Chain. Een succesvolle onderneming, zo is gebleken: deze maand zijn de laatste boeken uitgereikt. De eerste editie is dus uitverkocht! Omdat we dit jaar voor de tweede keer het onderzoek uitvoeren, wordt de eerste editie niet herdrukt.

Diegenen die het oude onderzoek echter nog willen inzien, kunnen op de website van DPA Supply Chain terecht, daar kunt u een PDF-bestand van Best of Supply Chain 2008 downloa-den. Ook het PDF-bestand van Best of Public Procurement is er gratis te downloaden!

Klik hier voor het downloaden van Best of Supply Chain 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.