Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
13
11
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

BOB nieuwe inkooporganisatie voor bakkers

Eric van Asselt en Water van de Ven hebben de nieuwe inkooporganisatie Bake or Buy (BOB) opgericht. BOB is gericht op de bakkerijbranche. mede doordat de twee oprichters merkten dat er veel onvrede is bij de bakkers over de inkoop. Van de Ven en Van Asselt richten zich dan ook op kwaliteit. transparantie en scherpe prijzen.

"Je kunt ons misschien wel het best typeren als de Routemobiel van de bakkerijbranche”. zo laat Van de Ven weten aan MKBNet.nl. Van Asselt laat ook weten dat BOB zo’n vijftien procent goedkoper zal zijn dan de concurrenten. “We kunnen goedkoper zijn. omdat we lagere overhead-kosten hebben. We hebben geen mensen in dienst. maar werken met agentschappen. Dat zijn variabele kosten.”

Bake or Boy wil de bakkers ook graag het internet op krijgen. omdat dit voor de inkooporganisatie namelijk dan ook veel kosten bespaard. De bakkers krijgen dan zelfs 7.50 euro korting. Momenteel is BOB enkel actief in Limburg en Noord-Brabant. maar willen ze over een jaar een landelijke dekking hebben.

Bron: MKBNet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.