Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
30
05
12
Jesper Romkes
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Jesper Romkes
Dossier: Inkoop
Soort:

Britse organisatie biedt bedrijven inkoopservice energie

Dat gezamenlijke inkoop besparingen kan opleveren, blijkt uit de nieuwe Britse energie-intermediair ENER-G. Dit bedrijf biedt andere organisaties een collectieve inkoopservice voor gas- en elektriciteitscontracten.

De inkoopservice van ENER-G werft en groepeert individuele bedrijven en brengt ze samen in inkoopcombinaties. Daarbij verstrekt de organisatie verschillende collectieven voor gas- en elektriciteitscontracten voor zowel grote als kleinere bedrijven. ENER-G biedt daarnaast collectieve energie-inkoop voor brancheorganisaties, woningcorporaties en membership groups.

Risico management
“De analisten van ENER-G monitoren contant gas en elektriciteitsmarkten voor de meest gunstige inkoopdeals. Dankzij een gedetailleerde risico management strategie bepalen we welke beslissingen worden genomen en of deze binnen de risicolimieten vallen”, laat het bedrijf weten aan Procurement Leaders. Mark Alston, algemeen directeur van ENER-G, zegt: “ De gas- en elektriciteitsprijzen zijn in 2011 met zo’n 20 procent gestegen en waarschijnlijk blijven deze stijgen. Wij zien altijd mogelijkheden op de juiste momenten in te kopen.”

Jesper Romkes
Door Jesper Romkes
Jesper Romkes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.