Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
21
10
11
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Carintreggeland kiest voor koppeling Inconto en AFAS

Het combineren van e-procurement en contractmanagement in een gezamenlijk pakket met een ERP-systeem blijkt succesvol voor Emeritor en AFAS. Een grote partij in de zorgsector heeft nu voor hun pakket gekozen.

Carintreggeland is een omvangrijke speler in de zorg-, welzijn-, en woningmarkt met meer dan honderd vestigingen en vijfduizend medewerkers. De organisatie heeft voor Inconto E-procurement en Contractmanagement in een pakket met AFAS gekozen omdat het zocht naar een flexibele oplossing die toch snel en zorgvuldig kan worden geïmplementeerd.

Koppeling in één pakket
Emeritor heeft veel ervaring met implementaties in de zorg. De module Inconto die het bedrijf uitrolt bij Carintreggeland is een softwarepakket voor inkoop- en contractmanagement dat een gecertificeerde koppeling heeft met het ERP-systeem van AFAS. Dat brengt veel voordelen met zich mee voor organisaties die op zoek zijn naar een geïntegreerde oplossing. De koppeling met AFAS betekent dat zij vanuit één pakket gebruik kunnen maken van onder meer HRM, payroll en finance naast de functionaliteit voor inkoop- en contractmanagement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.