Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
03
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

Connexxion verzorgt openbaar vervoer in Amstelland Meerlanden

Connexxion zal de komende acht jaar het openbaar vervoer verzorgen in Amstelland-Meerlanden en op de Zuidtangent. Ze hadden een aanbieding gedaan voor de aanbesteding die de stadsregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland hadden uitgeschreven. In opzichte van de huidige dienstregeling zal Connexxion zestig procent meer busvervoer gaan aanbieden.


Daar komt nog eens bij dat het vervoersbedrijf nieuwe en schone bussen zal gaan inzetten. Momenteel verzorgde het bedrijf in deze regio ook al het openbaar vervoer. De nieuwe regeling gaat vanaf 9 december 2007 in. De jaarlijkste subsidie bedraagt ongeveer vierendertig miljoen euro. Portefeuillehouders Leen Verbeek en Cornelis Mooij laten weten zeer tevreden te zijn met de aanbieding van Connexxion.

"Het busvervoer in dit gebied kreeg al een voldoende. maar wordt met deze aanbesteding nog aantrekkelijker voor de reiziger. Connexxion biedt aanzienlijk meer busvervoer en dan ook nog van een hoge kwaliteit. met nieuwe bussen. Deze aanbesteding is een belangrijke stap vooruit naar hoogwaardig openbaar vervoer in deze regio". aldus het duo tegenover Infrasite.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.