Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
20
05
13
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Anniek Finkers
Dossier: Economie
Soort:

Consultants steeds vaker nodig

Bedrijven spenderen steeds meer aan de diensten van consultants. Volgens een Brits rapport duidt dit op verbeterde economische vooruitzichten. 
 
Ondernemingen doen de laatste tijd vaker een beroep op consultants. Volgens een recent Brits rapport is dit een goed teken voor de wereldeconomie.
Verbeterd vertrouwen
Volgens James Ashton, hoofd business bij het Britse dagblad The Independent, wijzen de toenemende uitgaven aan consultants op economische vooruitgang. Hij zegt dat veel bedrijven op dit moment nieuwe markten willen ontdekken en op zoek zijn naar productinnovatie. Volgens Ashton zijn dit tekenen dat het vertrouwen in de economie stijgt. De vier grootste accountantskantoren, Deloitte, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young en KPMG, ontvangen ook steeds meer vraag. 
PricewaterhouseCoopers
Volgens Ashton aast PricewaterhouseCoopers op een overname van het Duitse adviesbureau Roland Berger. Deze overname zou zorgen voor nog meer activiteit op de consultancymarkt. Er zou namelijk genoeg te doen zijn voor iedereen: want volgens sommige consultants spendeert zelfs de Britse overheid tegenwoordig steeds meer aan hen. Dat laatste zou eerdere uitlatingen van de Britse Minister Francis Maude weerspreken, die juist aangaf dit soort uitgaven terug te willen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.