Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
09
05
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Inkoop
Soort:

D? site voor inkopers lanceert vacaturebank

Hoofddorp. 5 september 2005 - Inkopers-cafe.nl is vandaag met een vacaturebank voor inkopers gestart. In de vacaturebank zullen vacatures worden opgenomen. die sterk aan de inkoopprofessie gelieerd zijn.

Sander van den Broek. initiatiefnemer van Inkopers-cafe.nl en beheerder van de populaire Startpagina-dochter Inkoop.pagina.nl. vertrouwt erop dat de nieuwe vacaturebank een succes wordt: "Gericht zoeken op het web wordt steeds moeilijker. Inkoopvacatures komen niet goed uit de verf op grote vacaturewebsites. Door de vacatures op inkopers-cafe.nl te plaatsen. zijn deze eenvoudiger te vinden door de doelgroep.”

In de komende maanden zal Van den Broek diverse functies aan de vacaturebank toevoegen. "Bedrijven blijken zeer geïnteresseerd te zijn. Het plaatsen van een vacature op een website met een directe doelgroep is een garantie tot succes. Ook voor de werkzoekende inkoper of freelancer zal de vacaturebank nieuwe mogelijkheden bieden.". aldus Van den Broek.


Organisaties. die vacatures op de inkopers-site plaatsen. krijgen een speciale beheermodule ter beschikking. Met deze module kunnen zij de door hen geplaatste of te plaatsen vacatures eenvoudig beheren. Tevens worden zij in staat gesteld om de eigen organisatie te presenteren op de website. Inkopers kunnen zich presenteren door middel van een persoonlijke pagina. Zij zullen zelf een profiel en/of CV kunnen beheren.


Over Inkopers-cafe.nl

Inkopers-cafe.nl (https://www.inkopers-cafe.nl) is de digitale ontmoetingsplek voor inkopers op het web en bestaat sinds maart 2003. Inkopers-caf?.nl vormt een actieve community van ruim 1.000 aangesloten inkopers. De website genereert ongeveer 50.000 pageviews per maand is daarmee de grootste onafhankelijke inkoperswebsite van Nederland.

Voor meer informatie:

S.R. van den Broek
+31 (0)6 54303571

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.