Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
02
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Dag van het Contract: Exclusieve actie voor leden van Inkopers-Café.nl!

Contracten blijven het nieuws van de dag. of het nu om fusies en overnames gaat of om uitbesteding en leveranciers. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de beste methodes om contracten en contractmanagement toe te passen is van cruciaal belang voor bedrijven. De ‘Dag van het Contract’ biedt u in 1 dag antwoord op uw vragen en geeft u de voor u noodzakelijke kennis.


In het programma wordt onder meer ingegaan op het bepalen van een Business Case. gedifferentieerd contractmanagement. de implementatie van een contractmanagement systeem en juridische overwegingen. De sessies worden verzorgd door onafhankelijke sprekers. zoals Dr. Ir. Wendy van der Valk. Polo van der Putt en Lesley Broos. Door middel van lezingen en workshops zorgen zij ervoor dat u uw kennis kunt toetsen en vernieuwen.

De studiedag vindt plaats op 23 april 2008 in het Hilton Royal Parc te Soestduinen en wordt door Heliview in samenwerking met NEVI georganiseerd. Om u de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk rendement uit deze dag te halen kunt u uw eigen programma samenstellen. Daarnaast zal Jochem Klijn een netwerkspecial verzorgen. waardoor u de informele netwerkborrel effectief kunt benutten.

Exclusieve actie!
Deze dag kunt u niet missen. Speciaal voor alle leden van Inkopers-Caf?.nl bieden wij u 10% korting. U betaald nu nog maar € 715.- per persoon! Dus schrijf u nu in voor deze unieke studiedag en zorg dat u er bij bent!

De belangenvereniging SPD kent drie opleidingspunten toe aan deze dag. NEVI kent 15 CPD punten toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.