Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
08
04
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Dag van het Contract nadert!

Op 23 april 2008 vindt in het Hilton Royal Parc Soestduinen de allereerste studiedag op het gebied van contracten en contractmanagement plaats: de Dag van het Contract. Contracten bepalen meer en meer de winstgevendheid en daarmee de waarde van ondernemingen.

Contractbeheer krijgt momenteel veel aandacht binnen organisaties. Er is inmiddels een sterke behoefte ontstaan aan het centraal registreren van contracten met als doel inzicht te krijgen en te behouden in aangegane verplichtingen.

Contractbeheer: een vak apart
Dagvoorzitter Lesley Broos. voorzitter van de sectie IT-recht van het NGI geeft aan dat verzakelijking en juridisering van het commercieel verkeer. maar ook compliance wet- en regelgeving dwingen organisaties zorgvuldiger om te gaan met de vastlegging van hun rechten en plichten. Door back-to-core business bewegingen en outsourcing heeft het belang van Service Level Agreements (SLA’s) een enorme vlucht genomen. De professional onderscheidt zich door gedegen inzicht in de juridische consequenties van zijn of haar dagelijkse doen en laten.

Specialisten uit het vak
Onafhankelijke specialisten uit verschillende kennisgebieden verzorgen deze dag een lezing of workshop. Sprekers als Roel de Graaf (gespecialiseerd in regievoering in outsourcing). Ben Slijk (bemiddelaar en bindend adviseur) en Wendy van der Valk (gespecialiseerd op het gebied van Inkoop & Leveranciersmanagement) zullen de deelnemers voorzien van de nodige kennis.

Meer informatie
Meer informatie over deze dag kunt u terugvinden op de website. Ook kunt u voor vragen contact opnemen met Agnes Flinkenflögel van Heliview: 076-5484000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.