Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
05
02
09
Dennis Mensink
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Dennis Mensink
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Dag van het Contract

Contractmanagement 2009: Hoe staat u ervoor?
Kijkt u in deze tijd ook kritisch naar uw leveranciers, contracten en contractbeheer? De manier waarop u met contracten omgaat kan de winst of het verlies van uw bedrijf bepalen.

Na een succesvolle start van de Dag van het Contract in 2008 zal tijdens de
Dag van het Contract 2009 de nadruk komen te liggen op specifieke vakkennis, masterclasses op strategisch niveau en onderzoeken op het gebied van contractmanagement. De Dag van het Contract vindt plaats op 22 april 2009 in de Expo te Houten en wordt door Heliview in samenwerking met NEVI georganiseerd.

Programma
Het programma van de Dag van het Contract dit jaar opgebouwd uit de vier fases van contracten: Contracteren, Het contract, Contractmanagement en Strategisch contractmanagement. U kunt uw eigen programma samenstellen uit maar liefst 21 sessies van onafhankelijke experts. Sprekers zijn onder meer Jacques Reijniers, Jan Telgen en Lesley Broos. Download het volledige programma

Resultaten onderzoek gepresenteerd tijdens Dag van het Contract
Voorafgaand aan de studiedag zal een kort onderzoek gehouden worden onder contractmanagers en inkopers om de stand van zaken met betrekking tot contractmanagement in Nederland te bepalen. U hoort tijdens de openingslezing de resultaten hiervan. Tijdens de dag zullen twee onderzoeken over supplier relationship management en de resultaten daarvan gepresenteerd worden door Mirjam Kibbeling, Technische Universiteit Eindhoven, en Gert-Jan Vos, Erasmus Universiteit Rotterdam. Uniek dit jaar is dat contracten en contractmanagement op verschillende niveaus en branchebreed aan bod komen.

Exclusieve actie!
Deze dag mag u niet missen. Speciaal voor alle leden van Inkopers-Cafe.nl hebben wij een spectaculaire kortingsactie: € 125,- korting op de deelnameprijs. U betaalt nog maar € 670,- per persoon! Dus schrijf u nu in voor deze unieke studiedag en zorg dat u erbij bent.

Dennis Mensink
Door Dennis Mensink
Dennis Mensink schreef in het verleden onder meer voor titels als NRC Handelsblad, AD en FEM en coördineerde verschillende corporate uitgaven. Momenteel combineert hij het mooie redactiewerk met het ondernemerschap bij Functioneel Wit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.