Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
03
15
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossiers: Inkoop, Personalia
Soort:

Darlene Nicosia is nieuwe CPO Coca-Cola

Darlene Nicosia is nieuwe CPO Coca-Cola

Darlene Nicosia is aangesteld als de nieuwe CPO van Coca-Cola. Ze zal 1 april in dienst treden en daarmee huidige CPO Ron Lewis vervangen. Lewis is doorgegroeid als ‘senior vice president of supply Chain’ van Coca-Cola Enterprises, omdat Bill Douglas na 30 jaar met pensioen gaat.

“Darlene begrijpt en waardeert de inkoopstrategie en –uitvoering binnen Coca Cola”, zo stelt Ed Hays, hoofd techniek en innovatie. “In haar huidige functie was Darlene verantwoordelijk voor het leiden van de inkoop gefocust op het ontwikkelen en uitvoeren van het Duurzame inkoopmodel, en de implementatie van ‘procure to pay’ in samenwerking met GBS.”

Samenwerking met gezondheidsexperts
De managementveranderingen zorgt voor nog meer roering voor Coca-Cola. Onlangs was Coca Cola ook in het nieuws vanwege de samenwerking met gezondheidsexperts. Vanwege de berichten in de media dat Coca-Cola zou bijdragen aan het grote obesitas percentage, hebben verschillende experts blogs geschreven voor ‘American Heart Month’, waarin ze stellen dat een blikje Cola een 'goede snack' is.

Apple Pay
Tevens is Coca-Cola een samenwerking gestart met Apple. In 2015 worden 100.000 cola machines uitgerust met Apple Pay. Dit zorgt ervoor dat consumenten makkelijk, snel en veilig kunnen betalen.

 

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.