Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
18
01
08
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

De Dag van het Contract

Heliview Conferences & Training organiseert in samenwerking met NEVI op 23 april 2008 de Dag van het Contract. Het is een studiedag waarin de belangrijkste aspecten en ontwikkelingen van contracten en contractmanagement belicht worden.


Op de Dag van het Contract komen vragen aan bod als: wat is goed contract management. is het zinvol om een contract management systeem in te voeren en hoe stuur je leveranciers optimaal aan en welke afspraken zijn hiervoor nodig?

Het programma van de Dag van het Contract bestaat uit lezingen. workshops en discussies. Deze worden geleid door onafhankelijke sprekers. Dagvoorzitter is Mr. Drs. L.P. Broos. Hij is voorzitter van de sectie IT-recht NGI. en is nauw betrokken bij het IACCM en Consultant van Mitopics. Een van de sprekers is Wendy van der Valk. waarmee Inkopers-cafe onlangs sprak. Zij werd door de jury van de 2007 Emerald/EFMD Outstanding Doctoral Research Award verkozen tot Highly Commended Award Winner in the categorie Operations & Production Management.

Aanmelden kan op de Dag van het Contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.