Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
09
05
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Global
Soort:

Deelname aan OT2006 gegroeid

Meer dan 160 overheidsorganisaties gaan gezamenlijk hun inkoop van vaste datacommunicatiediensten en centrales aanbesteden. Vorig jaar namen 135 organisaties al deel aan het project OverheidsTelecom 2006. toen telefoniediensten werden aanbesteed.


Elke overheidsorganisatie kan meedoen aan OT2006 en onder de aanmeldingen bevinden zich dan ook zowel centrale als decentrale overheidsorganisaties. Voor ‘data’ hebben zich meer dan zestig partijen aangemeld. waaronder vrijwel alle departementen. Acht ministeries en zeven provinciale overheden hebben zich geschaard bij de ongeveer honderd overheidsorganisaties die deelnemen aan ‘centrales’.


De deadline voor OT2006 verstreek afgelopen maandag. nadat deze eerder was uitgesteld. Toch hebben enkele organisaties hun inschrijving nog niet rond gekregen. Zij vangen volgens OT2006 nu bot. In verband met de publicatiedatum en Europese regels kan de inschrijvingstermijn niet nogmaals opgerekt worden.


Eind juni worden de deelnemers van OT2006 in Utrecht bijgepraat over de status en het verloop van de gezamenlijke aanbesteding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.