Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
07
16
Redactie
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Redactie
Dossier: Inkoop
Soort:

DPA bundelt krachten met PeopleGroup

DPA gaat haar krachten bundelen met PeopleGroup, aanbieder van interim- en consultancydiensten op inkoopgebied. PeopleGroup en de procurementunit van DPA gaan samen verder onder de naam ‘DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals’. De bedrijven hopen zo sneller invulling te kunnen geven aan hun ambitie om een leidende positie te verwerven in de markt voor inkoopadviesdiensten en interim inkoopprofessionals. DPA Group krijgt een meederheidsbelang in de nieuwe onderneming.

De directie van DPA PeopleGroup Inkoopprofessionals zal worden gevormd door Mike de Jongh en Marc Janssen van PeopleGroup. “De activiteiten en klantenportfolio’s van DPA Procurement en PeopleGroup zijn nagenoeg complementair. Waar de professionals van PeopleGroup invulling geven aan complexe inkoopprojecten, richt DPA Procurement zich vooral op het inzetten van junior en medior inkoopprofessionals”, zegt Mike de Jongh.

Ieder denkbaar vraagstuk
Ook Marc Janssen is enthousiast over het samengaan. “Gecombineerd kunnen we voor ieder denkbaar inkoopvraagstuk een passende oplossing bieden. Daartoe beschikken we direct over 60 inkoopprofessionals die kunnen vertrouwen op sterke ondersteuning vanuit DPA Group.”

Kennisvoorsprong en schaalvoordelen
DPA ziet het samengaan als een belangrijke stap in de strategie van DPA om de toegevoegde waarde voor klanten en professionals te vergroten door kennisvoorsprong en schaalvoordelen. “PeopleGroup is een toonaangevende speler met een uitstekend track-record en een sterk management”, stelt Olav Berten, COO van DPA. “Samen beschikken we over een enorme hoeveelheid specialistische inkoopkennis. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers een breder dienstenpalet bieden, en onze professionals meer ontwikkel- en groeimogelijkheden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.