Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
26
04
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

DPA Flex tekent zes nieuwe contracten

Detacheerder DPA Flex heeft zes nieuwe contracten afgesloten. Dat heeft de detacheerder vanochtend in een persbericht laten weten. Financiele details werden niet prijsgegeven. Bestuursvoorzitter Peter Smit liet wel weten dat de overeenkomsten een bijdrage leveren aan de omzetontwikkeling van DPA Flex.

Vijf van de zes contracten zijn gesloten binnen de rijksoverheid. De zesde overeenkomst met ABN AMRO. Het betreft een contract voor een jaar dat voorziet in de totale behoefte aan interim-professionals binnen de Mid Office van het Hypotheekbedrijf.

De vijf overheidscontracten betreffen een overeenkomst met het ministerie van VROM. de Bedrijfsgroep Informatievoorziening (ministerie van Defensie) en een combinatie van de ministeries van VWS en SZW. Deze drie overeenkomsten zijn gesloten voor de duur van drie jaar.

Voor de komende twee jaar is DPA Flex door het ministerie van OCW geselecteerd als een van de leveranciers voor detachering van juridische specialisten en door DTO (Defensie Telematica Organisatie) voor recruitment op het gebied van ICT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.