Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
17
11
09
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Onbekend
Dossier: NEVI
Soort:

DPA Supply Chain trekt inkoopspecialist Hans Dussel aan

Vraag naar strategisch inkoopadvies in de publieke sector neemt toe.

Hans Dussel (39) start op 1 december 2009 als Senior Consultant Publiek bij DPA Supply Chain. Als voormalig inkoopexpert bij de Rijksoverheid zal Dussel zich binnen DPA Supply Chain richtenop de publieke sector. Max Boodie, directeur DPA Supply Chain: "We doen al heel veel inkoopprojecten in de publieke sector en we zien dat er daar steeds meer behoefte is aan strategisch inkoopadvies. Naast de vele Europese Aanbestedingen die we voor overheden uitvoeren, willen we ons nog meer bezighouden met richtings- en inrichtingsvraagstukken. Met het aantrekken van Hans Dussel en zijn specifieke ervaring met inkooporganisaties in de publieke sector kunnen we die markt nog beter bedienen."

Professionalisering van de sector
"Er kan nog een flinke slag gemaakt worden in de professionalisering van inkoop in de publieke sector. Veel instanties zijn op de goede weg met hun inkoop, maar er kan op het gebied van organisatie, innovatie, duurzaamheid, inkooptechniek en beleid nog veel gewonnen worden. Ik kijk er zeer naar uit mijn ervaring bij de overheid in te zetten om de klanten van DPA Supply Chain te helpen die professionaliseringsslag te maken", aldus Dussel. Programmamanager met ervaring in Inkoopbeleid en Europees Aanbesteden Hans Dussel was bijna zes jaar programmamanager bij de Stichting ICTU (ICT Uitvoeringsorganisatie), een organisatie voor overheden en ICT.

Bij ICTU heeft Hans de inkooporganisatie vormgegeven en onder andere grootschalige Europese Aanbestedingen geleid op het gebied van ICT, inhuur van personeel en consultancy. Daarna werd hij gevraagd om de eerste CPO van het Rijk bij te staan. E-procurement, duurzaam en innovatief inkopen en informatiemanagement waren hier zijn voornaamste aandachtsgebieden. Vervolgens stapte Dussel over naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties (BZK), waar hij nu nog in dienst is bij het Directoraat-Generaal Organisatie en Bedrijfsvoering Rijk als senior programmama nager verantwoordelijk voor projecten die een grootschalige transitie naar plaats- en tijd onafhankelijk werken mogelijk moet maken. Naast zijn overheidservaring werkte Dussel ook in het bedrijfsleven als servicemanager groot zakelijke markt en productontwikkelaar bij KPN Telecom. Hans Dussel studeerde politicologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.