Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
24
02
09
Sander van den Broek
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Sander van den Broek
Dossier: Personalia
Soort:

DPA SupplyChain versterkt zich met Yvonne v.Mierlo

Business Development van DPA Supply Chain heeft Yvonne van Mierlo aangetrokken. Na tien jaar Yacht (voorheen Randstad Interim Kader) start zij per 1 maart voor de Amsterdamse supplychain-specialist.

Van Mierlo was binnen Yacht eindverantwoordelijk voor de business unit Supply Chain Management en Procurement. Na vijf jaar internationale logistieke dienstverlening heeft zij diverse directiefuncties bekleed binnen de arbeidsbemiddelaar uit Diemen. Verder was zij bestuurlijk actief als vice voorzitter bij de vereniging logistiek management (vLm), lid van de Raad van Toezicht van NDL (Nederland Distributieland) en actief betrokken bij andere netwerken.

De laatste jaren is Van Mierlo werkzaam op het gebied van Human Resources Management, zowel in  outplacement, employability als (team)coaching. Van Mierlo is bedrijfseconoom (Universiteit Tilburg) met als specialisatie Personeel en Organisatie. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Logistiek Management, Strategisch Human Resources Management en de beroepsopleiding Loopbaancoaching.

Binnen DPA Supply Chain gaat Van Mierlo de markt van Supply Chain in Zuid Nederland ontwikkelen en uitbouwen.

Sander van den Broek
Door Sander van den Broek
Sander van den Broek is oprichter en uitgever van onder meer Inkopers-cafe.nl. Daarnaast is hij directeur van Buildnet Webservices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.