Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
01
11
10
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Koos Plegt
Dossier: Supply Chain
Soort:

Dubbele uitbreiding DPA

Vanaf 1 november bouwt DPA Supply Chain haar activiteiten uit in Zuid-Nederland. Gepaard met de uitbreiding start Marc Mallant (49) bij DPA Supply Chain als Director of Consultancy Logistics.

Mallant gaat zich richten op de uitbouw van consultancy activiteiten rondom Logistieke en Operationele vraagstukken. Hij werkt vanuit de nieuwe vestiging in Eindhoven. Na zelfstandig adviseur te zijn geweest, werkt hij sinds vorig jaar als Global Supply Chain Director bij EWT (een leverancier van windturbines). Daar is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde inkoop van componenten, kwaliteitszorg bij producerende toeleveranciers en de afhandeling van de logistiek van toeleverancier tot projectlocatie.

Logistieke hot-spots
Het is niet toevallig dat DPA Eindhoven als nieuwe locatie kiest. De regio’s West-, Zuid en Oost-Brabant blijven zich volgens het bedrijf in hoog tempo ontwikkelen als logistieke hot-spots. ‘Hiermee zitten we dicht op de groep van bestaande en potentiële klanten en kunnen we onze dienstverlening volledig afstemmen op de regionale behoefte,’ aldus Sherief Abdalla, Algemeen Directeur van DPA Supply Chain. ‘Dit biedt DPA goede kansen de marktpositie in het zuiden van het land te verstevigen en verder uit de bouwen.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.