Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
28
04
06
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Supply Chain
Soort:

E-procurement. de kinderschoenen ontgroeid

Met e-procurement kunt u aanzienlijke kosten besparen. Dit boek is de handelseditie van het proefschrift van Jeroen Harink over het gebruik van internettechnologie bij de inkoop. Het verschaft u inzicht of en op welke manier e-procurement voor uw organisatie geschikt is. Een uitermate boeiend boek voor een ieder die zich verder wil verdiepen in e-procurement.


Dit boek is de handelseditie van het proefschrift dat Jeroen Harink schreef over het gebruik van internettechnologie bij het inkoopproces. Het is mogelijk om via internet uw grondstoffen. onderdelen en andere producten te bestellen. leveranciers te selecteren en te vergelijken. offertes op te vragen en veilingen te houden (online bidding). Zo kunt u met e-procurement aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en uw inkoopproces efficiënter inrichten!

Harink ontwierp een methode waarmee de geschiktheid van ??n of meer vormen van e-procurement voor een organisatie kan worden bepaald: de EPOS-methode (E-Procurement Organisation Suitable). Met deze methode kunt u zelf beoordelen wat e-procurement voor uw organisatie kan betekenen!

De EPOS-methode dwingt u stap voor stap naar kritische factoren te kijken voor het welslagen van e-procurement. Wat willen wij eigenlijk bereiken? Hebben we onze processen goed beschreven? Werken we al met prestatie-indicatoren? Hoe zit het met de afspraken en contracten met onze toeleveranciers? De EPOS-methode verschaft inzicht of en op welke manier e-procurement geschikt is voor uw organisatie.

Bovendien bevat het boek een handige vragenlijst met voorwaarden en effecten voor elke vorm van e-procurement. Een zeer boeiende uitgave voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop en e-procurement!

Voor meer informatie of bestellen: http://www.fmm.nl/index.htm?id=7208&ArtID=E-P&

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.