Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
04
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Eerste Young Talent Award voor Siginificants Rinke Meijer

Significant-consultant Rinke Mijer is de meest talentvolle inkoopprofessional van het jaar. Tijdens de CPO-dag in 't Spant in Bussum kreeg hij de eerste Young Talent Award uitgereikt. een aanmoedigingsprijs voor gedreven jonge inkopers.


Het was de eerste keer dat naast een prijs voor het creme de la creme van topinkopers ook een prijs voor aanstormend talent te verdienen was. De beloning was in het leven geroepen om uitstekend werk van de jongste generatie niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. En zoals jurylid Mirjam Kibbeling opmerkte: om tegenwicht te bieden aan de gearriveerde mannen. De award ging gepaard met een cheque van 2.500. te besteden aan cursussen om de professionel ontwikkeling nog verder te stimuleren.

Net als zijn acht concurrenten was Meijer genomineerd door collega's in het vak en werd hij beoordeeld door een vakjury. De beoordeling werd gebaseerd op een schriftelijke presentatie. een gesprek met de leidinggevende en een 'live' presentatie. Er werd daarbij gelet op onder meer zijn gerealiseerde vooruitgang. zijn kennis en de 'twinkelende ogen' waaraan de drive voor het vak kon worden afgelezen.

Op de vraag van CPO-dag presentator Jort Kelder wat het verschil tussen hem en zijn concurrenten had gemaakt antwoorde Meijer dat dit een marketingkwestie was geweest: 'Een kwestie van scherp profileren'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.