Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
03
10
07
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Index / overzicht / marktplaats / overig
Soort:

Erik de Bruine nieuw baasje van CPO award

Erik de Bruine van Rabobank mag zich de nieuwe CPO van het jaar noemen. De directeur concerninkoop werd gisteren tijdens de jaarlijkse CPO-dag in theater ’t Spant in Bussum verkozen boven vijf andere genomineerden voor de CPO award.


De uitverkiezing van CPO van het jaar kwam gedeeltelijk tot stand door een beoordeling van een vakjury. Er werd onder meer gelet op de omvang en complexiteit van de organisatie waarin de CPO zich bevindt. de behaalde resultaten en de profilering binnen de organisatie. Bij het oordeel van de vakjury werd stem van de aanwezige inkopers voor een van de kandidaten opgeteld. Naast Erik de Bruine dongen ook Rob Beukeboom van Nuon. Cris Bijker van Imtech. Hans Mak van DHL. John Tros van Delta Lloyd en Wijnand Weerdenburg van Thales mee naar de award.

In korte tijd heeft De Bruine veel vernieuwing kunnen inbrengen bij de Rabobank. Sinds hij in 2005 aantrad als directeur concerninkoop heeft hij de organisatie weten op te stuwen van een goede operationele en tactische inkoop naar optimale business alignment. In een reactie liet De Bruine weten dat hij verrast was door de uitverkiezing. “Met de nominatie alleen was ik al blij. Dat verwacht je niet na slechts tweeënhalfjaar in het vak.” 

De Bruine kreeg de glazen trofee overhandigd door KPN's Willem van Oppen. de winnaar van 2006. In een dankwoord sprak hij de wens uit dat hij de onderlinge contacten tussen CPO’s op een hoger plan getild zou zien worden. “Laten we het niet bij alleen een prijs houden maar elkaar regelmatiger uitnodigen in onze organisaties.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.