Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
06
04
18
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossier: Inkoop
Soort:

Erik van Raaij benoemd tot NEVI hoogleraar

Erik van Raaij benoemd tot NEVI hoogleraar
Foto: NEVI

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. Kennis delen over het organiseren en uitvoeren van de inkoopfunctie staat centraal. Om die reden heeft de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI) zich als partner verbonden aan de leerstoel Inkoop in de Zorg van prof. Erik van Raaij.

Vorig jaar februari is Erik van Raaij benoemd tot bijzonder hoogleraar aan de Rotterdam School of Management en de Erasmus School of Health Policy and Management op de leerstoel Inkoop in de Zorg. Hij richt zich qua onderzoek en onderwijs op inkoop van zorg en inkoop voor de zorg.

NEVI Research Stichting
Via de NEVI Research Stichting investeert en stimuleert NEVI wetenschappelijk onderwijs en onderzoek om de kwaliteit, professionalisering en positie van inkoop te bevorderen. In de afgelopen 25 jaar zo’n 10 miljoen euro. Daaruit worden leerstoelen, lectoren, promovendi en wetenschappelijk onderzoek gefinancierd.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.