Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

26
03

Exclusief CPD: Hoe gelukkig zijn inkopers?

Datum26-03
Aanvang16:30
LocatieNBC Congrescentrum
AdresBlokhoeve 1

Nieuwegein
iCaliCal

Als inkoopprofessional heb je een uitdagend en soms stressvol bestaan. Leeft bij jou weleens de wens om meer energie en bevlogenheid te halen uit je werk en meer open te staan voor je eigen creativiteit? Dan is Job Crafting iets voor jou!

Job Crafting
Job Crafting is een manier om zelf kleine aanpassingen te maken in jouw werk die een positieve invloed hebben op jouw energie en beleving van het werk. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die hun baan op deze manier vormgeven, meer bevlogen en creatiever zijn en daardoor beter presteren. In deze workshop geeft onderzoeker Piet van Gool je een sneak preview in deze methode en ga je aan de slag om te kijken wat job crafting voor jouw als inkoopprofessional kan betekenen.

Piet van Gool
Sinds 2015 werkt Piet van Gool aan door NEVI gefinancierd onderzoek naar creativiteit en proactiviteit van inkoopprofessionals. Hij is in het bijzonder geïnteresseerd in wat inkoopbanen stressvol of inspirerend maakt en wat je als inkoopprofessional zelf kunt doen om bevlogener en creatiever te zijn in je werk.

Meer informatie over dit event vindt je op de website van de NEVI. Inschrijven kan hier.