Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

28
01

Hanze Inkoopseminar 2016: Chain Reaction

Datum28-01
Aanvang12:00
LocatieHanzehogeschool Groningen, Van OlstToren (gebouw L)
AdresZernikeplein 7
9747 AS
Groningen
iCaliCal

Op donderdag 28 januari 2016 vindt de elfde editie van het Hanze Inkoopseminar plaats, georganiseerd door het Instituut voor Facility Management en het lectoraat Inkoopmanagement van de Hanzehogeschool Groningen, Het thema van deze editie is Inkoop: Maatschappelijke impact in de keten.

Het Inkoopseminar van de Hanzehogeschool Groningen is uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor studenten van de minor Inkoopmanagement en professionals, werkzaam bij bedrijven en instellingen in (Noord) Nederland. De laatste jaren zijn er  meer dan 250 deelnemers aanwezig. Tijdens het seminar presenteren de studenten de resultaten van hun praktijkopdrachten en geven twee gastsprekers hun visie op het thema.

Drie studentenkoppels gaan op het podium strijden om de NEVI Purchase Promise Award.  Daarnaast zijn er twee gastsprekers. Prof. Dr. Jack van der Veen is hoogleraar aan de Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Hij doceert binnen diverse instellingen aan een groot aantal masteropleidingen, executive programma’s, seminars en workshops. In zijn werk staan implementatievraagstukken bij ketensamenwerking centraal.

Hans Bax, MBA heeft stevige roots in de gezondheidszorg en is sinds 14 jaar eindverantwoordelijk voor alle medische- en facilitaire inkopen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hij is actief in het ontwikkelen van strategische partnerships met medisch technologische ondernemingen in Europa en China.

Voor meer informatie, inschrijven en updates: www.hanze.nl/inkoopseminar.