Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

17
11

Meet & Greet Inkopenvoor

Datum17-11
Aanvang16:30
LocatieCafe de nieuwe Dikke Dries
AdresOudkerkhof 36

Utrecht
iCaliCal

Inkopenvoor organiseert een Meet & Greet in Utrecht op donderdag 17 november. Inkopenvoor is een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener die barst van de energie. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

Tijdens de Meet & Greet geven we een ‘kijkje achter de schermen’ bij Inkopenvoor. Zo kun je kennis maken met onze snel groeiende organisatie en zelf ervaren wie en wat we zijn. Dat doen we onder het genot van een drankje en een hapje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kun je wie we zijn en wat we doen het beste ervaren. En andersom, zo kunnen wij ook leren wie jij bent en hoe en waar jij je graag zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Graag komen we in contact met junior, medior en senior inkopers. Op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging? Of heb je een leuke baan, maar toch nieuwsgierig naar onze snel groeiende organisatie? Laat je informeren over de mogelijkheden die we hebben en zorg dat je aan het stuur komt van je eigen ontwikkeling.

De Meet & Greet vindt plaats in Café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht. Graag vernemen wij van jou of je op 17 november tussen 16:30 uur tot 19:00 uur aanwezig bent. Geef je op door een mail te sturen naar jeanine.verver@inkopenvoor.nl. Wij hebben er zin in, jij ook?