Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

21
05

Leergang Protocol Ontwerpersselecties gemeente Rotterdam

Datum21-05
Aanvang09:30
LocatieDe Rotterdam
AdresWilhelminakade 135

Rotterdam
iCaliCal

Krijgt u hoofdpijn van EU architectenselecties? Ligt uw locatieontwikkeling stil of zit u met leegstaand vastgoed in uw maag? Wilt u een duurzaam project, maar weet u niet goed hoe u dit kunt uitvragen? Het Steunpunt Architectuuropdrachten & Ontwerpwedstrijden van Architectuur Lokaal organiseert een drietal bijeenkomsten onder de noemer De Opdrachtgeversschool over actuele, succesvolle strategieën voor aanbestedingen en ontwikkelcompetities, waarin deze en nog veel meer vragen beantwoord worden. De bijeenkomsten zijn primair bedoeld voor publieke opdrachtgevers, maar adviseurs, ontwerpers, bouwers en ontwikkelaars zijn ook van harte welkom.

Het programma van deze bijeenkomst stelt het Protocol Ontwerpersselecties van de gemeente Rotterdam centraal. Veel opdrachtgevers worstelen met wet- en revelgeving bij (EU) architectenselecties. De gemeente Rotterdam laat zien dat goed aanbesteden helemaal niet zo moeilijk is. Met het Ontwerpersprotocol Ontwerpersselecties heeft zij een eenvoudig en succesvol instrument in handen. Tijdens de bijeenkomst worden de opzet en de ervaringen door betrokkenen bij het protocol toegelicht. Tevens zullen recent aanbestede projecten in Rotterdam bezocht worden.

Deelname
Elk van de leergangen staat open voor 20 tot 40 deelnemers.
De kosten bedragen € 145,00 p.p. per bijeenkomst incl. excursie per bus, documentatie, lunch en netwerkborrel.

Voor deelname aan meerdere leergangen geldt een korting: deelname aan twee leergangen kost € 275,00 en deelname aan drie leergangen kost € 410,00. De kortingen gelden uitsluitend bij gelijktijdige aanmelding voor meerdere bijeenkomsten. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 75,00 per leergang. Er worden maximaal drie studenten toegelaten bij een leergang, volgens het principe: wie het eerst komt. Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw.

Meer informatie en aanmelden: http://bit.ly/1jDVGA6