Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

06
04

Meet & Greet Inkopenvoor

Datum06-04
Aanvang16:30
LocatieGrandcafé de Haagsche Wens
AdresLeeghwaterkade 30-32
2521 DZ
Den Haag
iCaliCal

Inkopenvoor moet je ervaren!

Ben jij op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging in de inkoop of gewoon nieuwsgierig naar onze snelle organisatie? En wil je een kijkje nemen achter de schermen bij Inkopenvoor? Dat kan!  

Inkopenvoor organiseert op donderdag 6 april 2017 een Meet & Greet in Den Haag. Tijdens deze gezellige borrel kun je kennis maken met het team. Inkoop is een prachtig vak en daar praten we graag met jou over onder het genot van een hapje en een drankje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kan je het beste ervaren wie wij zijn en wat we doen. Natuurlijk ook andersom kunnen wij leren wie jij bent en hoe en waar jij jezelf graag in zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Wij zijn een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener, die barst van de energie. Met, zo geloven wij, een nieuwe, unieke dienstverlening. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

De Meet & Greet vindt plaats in grandcafé de Haagsche Wens. Graag vernemen wij van jou of je op donderdag 6 april tussen 16:30 uur tot 19:00 uur aanwezig bent. Geef je op door een e-mail te sturen naar jeanine.verver@inkopenvoor.nl.  Ook zonder aanmelding ben je uiteraard van harte welkom!

Wij hebben er zin in, jij ook?

Facts
Datum: donderdag 6 april
Tijdstip: 16:30 – 19:00
Locatie: Grandcafé de Haagsche Wens
Adres: Leeghwaterkade 30-32, 2521 DZ Den Haag
(Nabij station Den Haag HS en de Haagse Hogeschool)