Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

26
05

Meet & Greet Inkopenvoor

Datum26-05
Aanvang16:30
LocatieInkopenVoor
AdresNTB

NTB
iCaliCal

Inkopenvoor organiseert een Meet & Greet in Rotterdam op donderdag 26 mei. Inkopenvoor is een jonge en ambitieuze inkoopdienstverlener die barst van de energie. Onze ambitie is om binnen 3 jaar naar circa 50 medewerkers te groeien. Wij zijn geïnteresseerd in jou en willen graag met je in contact komen. Wij hopen dat jij ook meer over ons te weten wilt komen.

Tijdens de Meet & Greet geven we een ‘kijkje achter de schermen’ bij Inkopenvoor. Zo kun je kennis maken met onze snel groeiende organisatie en zelf ervaren wie en wat we zijn. Dat doen we onder het genot van een drankje en een hapje. Geen gelikte en lange presentaties, maar gewoon informele gesprekjes. Zo kun je wie we zijn en wat we doen het beste ervaren. En andersom, zo kunnen wij ook leren wie jij bent en hoe en waar jij je graag zou willen ontwikkelen de komende jaren.

Graag komen we in contact met junior, medior en senior inkopers. Op zoek naar een baan, een nieuwe uitdaging? Of heb je een leuke baan, maar toch nieuwsgierig naar onze snel groeiende organisatie? Laat je informeren over de mogelijkheden die we hebben en zorg dat je aan het stuur komt van je eigen ontwikkeling.

De exacte locatie zullen wij op korte termijn bekendmaken. Graag vernemen wij van jou of je op 26 mei tussen 16:30 uur tot 19:30 uur aanwezig bent. Geef je op door een mail te sturen naar diederik.bauw@inkopenvoor.nl. Wij hebben er zin in, jij ook?