Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

10
05

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2017

Datum10-05
Aanvang09:00
LocatieDe Rijtuigenloods
AdresPiet Mondriaanplein 61

Amersfoort
iCaliCal

Van experiment naar traditie!
Na het succes van het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren 2016 is de tweede editie een feit: op woensdag 10 mei 2017 treffen opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar op uitnodiging van CROW in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Zij hebben professioneel aanbesteden en contracteren hoog in het vaandel. Maar hoe je dat? Hoe doen collega’s elders dat? En wat verstaan we er eigenlijk onder? Goed samenwerken willen we allemaal, maar hoe vind je elkaar vanuit belangen die vooral niet gemeenschappelijk zijn? Transparantie en vertrouwen: mooie woorden die nog best lastig in te vullen zijn. En tóch lukt het; leer hoe!

Nieuwe samenwerkings- en contractvormen
Zowel overheden als marktpartijen zoeken naar nieuwe wegen, naar nieuwe samenwerkingsvormen en contractvormen die daarbij passen. Verantwoordelijkheden gaan schuiven, rollen veranderen. Dynamiek en vernieuwing: bij deze transitie hoort nieuwe kennis, ontwikkeld in samenspraak met de praktijk, getoetst in de praktijk.
Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren presenteert deze kennis. En laat zien wat er in de sector al aan innovatie gaande is in de wereld van aanbesteden en contracteren. Maar ook aandacht voor de traditionelere methoden en technieken. Wat te kiezen voor welke projecten? En hoe organiseer je dat vervolgens?
Professioneel opdrachtgeverschap en professionele aannemerij: aan elkaar gewaagd!
 
Praktijkervaringen met nieuwe contractvormen, actuele ontwikkelingen rond wet- en regelgeving, instrumentarium en toetsingskaders, systematieken en maatwerk. Ruimte voor innovatie, duurzaamheid als onderscheidend vermogen, kwaliteit tegen de beste prijs, risicobeheersing en meer: thema’s die er toe doen in de praktijk van aanbesteden en contracteren van vandaag en morgen.

Meld u alvast aan
De inschrijving is nu geopend, dus waarom niet meteen doen?
Een dag vol kennis en expertise, verrassende ontmoetingen, inspiratie en nieuwe inzichten.
Compact plenair programma, waarna praktijkgerichte thema’s worden uitgewerkt aan discussietafels, in kennissessies en colleges, in debatten en pitches.