Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

06
09

Workshop 'Leverancier, Ik Kies Jou!' - Succesvol Toepassen Selectiecriteria

Datum06-09
Aanvang15:00
LocatieUtrecht
AdresGIP

Utrecht
iCaliCal

Gedurende aanbestedingen streven we naar het selecteren van die leverancier die het beste past bij de uitvoering van de opdracht. Veel tijd en aandacht wordt hierbij besteed aan het ontwerpen en inzetten van gunningsmethodieken en gunningscriteria. Echter het daadwerkelijk ‘selecteren’ start al met het goed toepassen van de juiste selectiecriteria. Hoe weet je nu welke selectiecriteria toe te passen en in welke vorm, zodat je het maximale resultaat kan behalen? Uiteraard passend binnen de ruimte die de Aanbestedingswet 2012 biedt.

DOEL VAN DE WORKSHOP

De workshop ‘Leverancier, ik kies jou!’ biedt meer inzicht in wat selectiecriteria nu precies zijn, wat je ermee kan bereiken, hoe je goede selectiecriteria opstelt (gegeven de wettelijke ruimte) en deze uiteindelijk ook beoordeeld. Zodat je uiteindelijk met de meest geschikte leverancier aan tafel zit.

RESULTAAT

Aan het einde van deze workshop heeft u kennis van;1. Waarom en hoe je selectiecriteria gebruikt;2. Hoe je het juiste onderscheid tussen leveranciers naar boven haalt;3. Hoe je de invulling van de selectiecriteria door de inschrijver beoordeelt. 

DOELGROEP

Zowel startende- als ervaren inkopers en contractmanagers die worstelen met het toepassen van selectiecriteria of hierover meer te weten willen komen.

De workshop is gratis bij te wonen en wordt geleid door Sabrina Vermeulen en Menno Popijus. 

Voor meer informatie over de workshop en om u in te schrijven klikt u hier. De workshop vindt plaats in Utrecht. De precieze locatie wordt nog bekendgemaakt.