Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

05
03

Workshop “Verbinding in het sociale domein”

Datum05-03
Aanvang09:00
LocatieLandgoed Te Werve
AdresVan Vredenburchweg 101
2283 TC
Rijswijk
iCaliCal

Nu de transitie van de decentralisaties zijn afgerond zijn burgers, aanbieders en gemeenten aan zet om de volgende stappen te zetten middels de transformatie. Een ontdekkingstocht is begonnen om efficiënter te gaan werken en innovaties te ontwikkelen. Iedere stakeholder in dit proces kijkt vanuit zijn eigen perspectief en heeft een bepaald beeld hoe de andere stakeholders opereren in dit speelveld. Maar is dit beeld wel de juiste en hoe worden alle stakeholders nu betrokken bij de transformatie?

Tijdens de workshop “Verbinding in het sociale domein” wordt getracht inzicht te geven en te verkrijgen van het denk- en werkwijze van elke stakeholder. Dit moet bijdragen aan wederzijds respect, begrip en vertrouwen om samen de volgende stappen gezet kunnen zetten in het succesvol maken van de transformatie. Dit door burgers, gemeenten en zorgaanbieders bij elkaar te brengen in deze workshop worden de eerste stappen gezet.

Kosten van de workshop: € 425,00 (excl. BTW). De workshop is inclusief koffie, thee, versnaperingen, lunch en afsluitende borrel.

Voor meer informatie en om u aan te melden, klik hier.