Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
02
12
03
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door webmaster
Dossier: Overheidaanbesteding
Soort:

Executive Master in Procurement Management

Op 3 april 2004 zal de tweede groep studenten van start gegaan met de eerste Executive Master in Business Administration in Procurement Management in Nederland. De eerste groep is reeds gestart in september 2003 en bestaat uit inkoopprofessionals van verschillende (inter)nationale bedrijven en overheidsinstellingen.

Doel en inhoud van de opleiding.
De deelnemende inkoopfunctionaris leert. door het volgen van de E-MBA Pr.M.. de hedendaagse procurement dynamiek op strategisch niveau te beheersen en bestudeert en beoordeelt praktijksituaties uit eigen werkomgeving en van andere (inter)nationale geori?nteerde organisaties. Het curriculum bestaat uit twaalf vakgebieden. zoals Managing Global Resources. Procurement Process Maturity Management. Global Business Strategies. Total Cost of Ownership and Supply Chain Relation Management.
Het programma wordt in samenwerking met de Webster University St. Louis (USA) uitgevoerd. Bij het succesvol doorlopen van de vakken. de thesis en de field trip (Webster University. USA) krijgt men het recht op de titel van Master in Business Administration (MBA).

Bent u geinteresseerd in een informatie pakket. of wilt u een persoonlijke afspraak. dan kunt u contact opnemen met het Echelon Institute of Management Development (EIMD) of bij
Emeritor. the Procurement Solutions Company. Beide zijn zij initiatiefnemers en grondleggers van deze opleiding.
EIMD: Mw. S. Bouquet tel + 31 (0) 299 40 56 90 of sheila.bouquet@eimd.com
Emeritor: Mw. C. de Bruyn tel + 32 (0) 172 52 52 52 of debruyn@emeritor.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.