Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
24
05
16
Nancy van Bemmel
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Nancy van Bemmel
Dossiers: Inkoop, NEVI

Finn Wynstra herbenoemd tot hoogleraar inkoop

Finn Wynstra mag de komende vier jaar blijven als bijzonder hoogleraar Inkoop en Leveranciers Management bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De leerstoel van Finn Wynstra wordt door de NEVI Research Stichting gefinancierd. Naast Finn Wynstra financiert NEVI nog vier andere leerstoelen, een aantal lectoraten en diverse promotieonderzoeken en kortere onderzoeksprojecten.

“De komende vier jaar zal gebruikt worden om ons te blijven profileren als ‘knooppunt’ op het gebied van inkoop en leveranciersmanagement onderzoek. We denken hierbij onder andere aan de organisatie van een jaarlijks symposium voor onderzoekers en docenten en het ontwikkelen van een internationale cursus voor promovendi”, vertelt Finn Wynstra.

“Op het gebied van onderzoek blijven we qua inhoudelijke thema’s doorgaan op eerder gedefinieerde thema’s. Deze thema’s zijn ‘innovation and sourcing strategies’, buying business services, healthcare procurement en governance mechanisms.” Wynstra geeft hierbij aan dat het accent zal liggen op de inkoop van diensten, zorg en prestatiecontracten.

Nancy van Bemmel
Door Nancy van Bemmel
Nancy van Bemmel is een gedreven journalist. Voor Inkopers-café zet ze zich graag in om inkopers snel van het allerlaatste nieuws te voorzien. Heeft u tips voor Nancy? U kunt haar mailen via: nancy@inkopers-cafe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.