Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver
19
04
13
Marc Brugman
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Door Marc Brugman
Dossier: Global
Soort:

FMQuest, professionele bemiddeling in mensen met daadkracht

Goed nieuws voor Facilitaire organisaties en professionals. Onder de naam FMQuest start InQuest, onder leiding van Marc Brugman, een specialistisch personeelsbemiddelingsbureau voor Facilitaire dienstverlening. Marc Brugman ziet veel synergie tussen InQuest en FMQuest door de professionele werkwijze van InQuest en het sterk complementair karakter van Inkoop en Facilities.  InQuest is reeds markleider in de personeelsbemiddeling van Inkoopprofessionals in Nederland en Belgie met een sterke reputatie op het gebied van actieve search en netwerk(ver)binding. Met FmQuest voorziet Brugman dat deze succesvolle aanpak ook een extra steun zal zijn in de behoefte van veel organisaties om de facilitaire dienstverlening met de juiste bezetting op een hoger niveau te krijgen en te behouden. 
Gebaseerd op onze ervaring denken wijdat de ontwikkeling van facilities als discipline zeker zoveel  te maken heeft met een goede mix van betrokken en kundige mensen als met modellen of tools. De ultieme uitdaging voor organisaties is om de juiste kennis, competenties en ervaring op de juiste plaats te krijgen. Daar zal het verschil worden gemaakt!  Facilitaire organisaties zijn hier zoekende en weten niet altijd wat de optimale bezetting moet zijn om het beste resultaat te realiseren! FMQuest is hiervoor de meest geschikte gesprekspartner”
Spreek bovenstaande u aan? Neem contact op met info@fmquest.nl of ga naar www.fmquest.nl 
FMQuest (her)kent de talenten en volgt de markt actief, de dienstverlening is professioneel, effectief, efficiënt, flexibel, deskundig en persoonlijk!

Persbericht: InQuest

Marc Brugman
Door Marc Brugman
Commercieel Directeur van Actos Groep (InQuest, In2Talent, Doxa, Demt-flex) en geeft Aanbestedingsmakelaar.nl uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.